Суп гороховий з індичкою ЇDLO
Це блюдо більшою мірою належить до ресторанної їжі. Адже горох вимагає тривалого замочування, м’ясо – відварювання, а сам процес приготування займає не менш як годину. Ми вирішили подарувати тобі нагоду відчути себе відвідувачем найживописнішого у світі природного ресторану – гірського. І при цьому гороховий суп з індичкою ЇDLO прекрасно урізноманітнить твій раціон в поході. Відмінний смак, чудовий «малюнок» інгредієнтів, одним словом – все, як завжди. Роль спецій виконує сублімований кріп, який додає необхідну пряність продукту. Традиційно, всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.
Особливості супу горохового з індичкою
- Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
- Склад: горохове пюре сушене (67%), індиче філе варене сублімоване (15%), цибуля тушкована сублімована, морква тушкована сублімована, кріп сублімований, часник сушений, куркума, морська сіль.
Характеристики страви ЇDLO
- Маса нетто: 60 г
- Маса порції: 400 г
- Енергетична цінність (на 100 г готової страви / на порцію): 46,8 / 187,3 Ккал
- Білки (на 100 г готової страви / на порцію): 4,3 / 17,3 г
- Жири (на 100 г готової страви / на порцію): 0,3 / 1,2 г
- Вуглеводи (на 100 г готової страви / на порцію): 7,1 / 28,4 г
- Термін придатності: 2 роки
Ви можете купити їжу для походів від бренду ЇDLO за доступною ціною і з доставкою по всій Україні, оформивши замовлення на нашому сайті. Виникли питання щодо товару? Звертайтесь, будемо раді надати консультацію та допомогти обрати найбільш відповідний товар, який вирішить саме ваші задачі!