Макарони з грибами та сиром ЇDLO
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Ця страва, на наш погляд, найкраще підійде для зимових чи весняних походів. Просто тому, що влітку ти й так знайдеш собі гриби, щоб заправити ними юшку чи пюреху. Хоча, якщо ти не шариш, то краще не чіпати ці створіння – можна й гигнути! Отже, секрет цього блюда – у простоті. Абсолютно нічого зайвого і навороченого. Тільки якісна паста та добірні шампіньони. Дивовижно те, що вони встигають розкрити свій смак всього за 10 хвилин запарювання. Страва була б сухуватою, якби не вершки, сир та трохи базиліку. Впевнені, тобі сподобається.
Особливості макарон з грибами та сиром:
- Склад: макарони варені сублімовані (70%), печериці сублімовані (16%), вершки рослинні сухі (10%), сир гауда сушений, базилік сублімований, сіль.
- Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики страви ЇDLO:
- Маса нетто: 80 г
- Маса порції: 350 г
- Енергетична цінність (на 100 г готової страви / на порцію): 84,9 / 297,1 Ккал
- Білки (на 100 г готової страви / на порцію): 3,8 / 13,3 г
- Жири (на 100 г готової страви / на порцію): 2,7 / 9,6 г
- Вуглеводи (на 100 г готової страви / на порцію): 12,9 / 45,3 г
- Термін придатності: 2 роки
Ви можете купити їжу для походів від бренду ЇDLO за доступною ціною і з доставкою по всій Україні, оформивши замовлення на нашому сайті. Виникли питання щодо товару? Звертайтесь, будемо раді надати консультацію та допомогти обрати найбільш відповідний товар, який вирішить саме ваші задачі!